Advertisement

Moskus Dovre / This is moskus på dovre by kenneth pingel on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Moskus Dovre / This is moskus på dovre by kenneth pingel on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.. Under sin årlige moskustelling på dovre denne uka registrerte statens naturoppsyn sno 227 dyr, som ventet ei lita økning fra vinteren 2020, da det ble tellet 212 dyr. Ei villreinstamme som held til i dette område. 142 отметок «нравится», 19 комментариев — lena knutli (@lenaknutli) в instagram: Film and photo from a hike to viewpoint snøhetta at mountain dovre in norway. Vi gikk innover på slettene.

Musk ox at dovre norway 07.08.2020. I slutten av juli tok jeg meg en ny tur til dovre for å fotografere moskus. Dette er en liten oppgang fra vinteren 2020, da det ble funnet 212 dyr. Når vi var på dovre fra den 19.09.17 til 21.09.17 så fikk vi øye på moskus. Under sin årlige moskustelling på dovre denne uka registrerte statens naturoppsyn sno 227 dyr, som ventet ei lita økning fra vinteren 2020, da det ble tellet 212 dyr.

Mer moskus på Dovre i vinter - iFri.no
Mer moskus på Dovre i vinter - iFri.no from www.ifri.no
Her gikk moskusen i nærheten av hovedveien og beitet i bjørkekrattet. Etter mye omkjøring og en plutselig åpenbaring om at dovre er fylt med snø i påsken kom vi til slutt frem til dovrefjellet. Langs den 14 km lange vegen fra hjerkinnstua og opp til snøheim bruker det å finnes moskus på denne tida av året. Områd med moskus, fjellrev og villrein. Været var så som så, men skodden gjorde det til en trolsk opplevelse. Når det gjeld fugle og dyreliv har ein også mange artar. På veien så vi en okse ikke. Så endelig var tiden der!:).

Under moskustellingen som statens naturoppsyn (sno) foretok i februar ble det registrert 227 dyr på dovre.

Under årets vinteropptelling ble det funnet 175 eldre moskus og 52 kalver. Planen var å fotografere moskus og fugler. Dovre kommune har moskus i kommunevåpenet sitt og dermed er det jo nærliggende å tro at det finnes moskus her. Langs den 14 km lange vegen fra hjerkinnstua og opp til snøheim bruker det å finnes moskus på denne tida av året. Film and photo from a hike to viewpoint snøhetta at mountain dovre in norway. Video made with canon eos r and lens canon. Først dagen gikk med til å lete opp moskus, det ble en enkel jobb. Når vi var på dovre fra den 19.09.17 til 21.09.17 så fikk vi øye på moskus. I slutten av juli tok jeg meg en ny tur til dovre for å fotografere moskus. Musk ox at dovre norway 07.08.2020. 4 photos · 62 views. Musk ox at dovre norway 07.08.2020. Ideen om å innføre moskus til norge kom da arbeidere fant fossiler fra moskusdyr under arbeidet med å anlegge dovrebanen i 1913.

Områd med moskus, fjellrev og villrein. Her er det også satt ut fjellrev, som no er i ferd med å. Så endelig var tiden der!:). På min vandring på dovrefjell, som sikkert ikke er nok planlagt. Ideen om å innføre moskus til norge kom da arbeidere fant fossiler fra moskusdyr under arbeidet med å anlegge dovrebanen i 1913.

Moskus på Dovre - Bilivoka
Moskus på Dovre - Bilivoka from bilivoka.com
Musk ox at dovre norway 07.08.2020. Planen var å fotografere moskus og fugler. Moskussafari på dovre har jeg drømt om lenge. Først dagen gikk med til å lete opp moskus, det ble en enkel jobb. .terre de moskus (teaser) venabygdsfjellet til dovre moskus på sæterfjellet i oppdal moskus på dovre terre de moskus pt1. Ideen om å innføre moskus til norge kom da arbeidere fant fossiler fra moskusdyr under arbeidet med å anlegge dovrebanen i 1913. Under årets vinteropptelling ble det funnet 175 eldre moskus og 52 kalver. Musk ox at dovre norway 07.08.2020.

Moskus på dovre / moskox at dovre norway.

Langs den 14 km lange vegen fra hjerkinnstua og opp til snøheim bruker det å finnes moskus på denne tida av året. This is moskus på dovre by kenneth pingel on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Endelig fikk jeg tatt en tur til dovre for å sjekke ut dyrelivet. «moskus, dovre 18.09 20 #naturephotography #natureaddict #moskus# #dovrefjell #bestofnorway #høst…» Områd med moskus, fjellrev og villrein. Moskus på dovre / moskox at dovre norway. 146 likes · 4 talking about this · 34 were here. Kvifor det er slik, har ikkje under kalveteljinga i sommar fann miljødirektoratet 74 eldre moskus og 60 kalvar på dovre. Ingen moskusgaranti, men svært stor sannsynlighet for å se moskus. Etter mye omkjøring og en plutselig åpenbaring om at dovre er fylt med snø i påsken kom vi til slutt frem til dovrefjellet. September 2017 by lisbeth skriv en kommentar. Så endelig var tiden der!:). Film and photo from a hike to viewpoint snøhetta at mountain dovre in norway.

Når vi var på dovre fra den 19.09.17 til 21.09.17 så fikk vi øye på moskus. I slutten av juli tok jeg meg en ny tur til dovre for å fotografere moskus. Her gikk moskusen i nærheten av hovedveien og beitet i bjørkekrattet. 142 отметок «нравится», 19 комментариев — lena knutli (@lenaknutli) в instagram: 146 likes · 4 talking about this · 34 were here.

Rekordmange moskus på Dovre -adressa.no
Rekordmange moskus på Dovre -adressa.no from www.adressa.no
Det ble registrert 244 moskus under årets telling av bestanden på dovrefjell. .terre de moskus (teaser) venabygdsfjellet til dovre moskus på sæterfjellet i oppdal moskus på dovre terre de moskus pt1. Etter mye omkjøring og en plutselig åpenbaring om at dovre er fylt med snø i påsken kom vi til slutt frem til dovrefjellet. Her er det også satt ut fjellrev, som no er i ferd med å. Under moskustellingen som statens naturoppsyn (sno) foretok i februar ble det registrert 227 dyr på dovre. Først dagen gikk med til å lete opp moskus, det ble en enkel jobb. Vi gikk innover på slettene. Under sin årlige moskustelling på dovre denne uka registrerte statens naturoppsyn sno 227 dyr, som ventet ei lita økning fra vinteren 2020, da det ble tellet 212 dyr.

Film and photo from a hike to viewpoint snøhetta at mountain dovre in norway.

.terre de moskus (teaser) venabygdsfjellet til dovre moskus på sæterfjellet i oppdal moskus på dovre terre de moskus pt1. En helt igennem fantastisk dag på dovre. Her gikk moskusen i nærheten av hovedveien og beitet i bjørkekrattet. Ingen moskusgaranti, men svært stor sannsynlighet for å se moskus. Her er det også satt ut fjellrev, som no er i ferd med å. Moskussafari på dovre har jeg drømt om lenge. De aller flest av bildene ble denne gangen tatt fra bil, og da i området rundt grønnbakken på dovrefjell. I dag skulle vi fotografere moskus i høstfarger. Områd med moskus, fjellrev og villrein. Det er fem færre enn under tilsvarende telling i 2017. Musk ox at dovre norway 07.08.2020. Når vi var på dovre fra den 19.09.17 til 21.09.17 så fikk vi øye på moskus. Det ble registrert 244 moskus under årets telling av bestanden på dovrefjell.

September 2017 by lisbeth skriv en kommentar moskus. Moskussafari på dovre har jeg drømt om lenge.

Posting Komentar

0 Komentar